La UMH col·labora en la realització del “II Cicle de cinema infantil en valencià”

Campus, Cine, Cultura, Elche, Fuente, Noticia

1 marzo 2013

El Vicerectorat de Cultura i Extensió Universitària de la Universitat Miguel Hernández (UMH) d’Elx ha col·laborat amb Xiquets d’Elx i l’Associació Cívica per la Llengua ‘El Tempir d’Elx’ per a la realització del “II Cicle de cinema infantil en valencià”. El projecte començarà demà dissabte, 2 de març, a les 18:00 hores, i tindrà lloc a la Nau de la Innovació de l’edifici Quorum V, ubicat al campus d’Elx. El cicle estarà obert al públic els quatre dissabtes de març i l’assistència a aquesta activitat serà totalment gratuïta, limitada a la capacitat de la sala.

Aquest projecte d’oci i cultura va adreçat als alumnes de Primària i té com a objectiu fer que els infants puguen gaudir unes vesprades de dissabte diferents i molt divertides a través del cinema i tallers d’animació. Així, durant els quatre caps de setmana de març de 2013, es projectarà una pel·lícula cada dissabte i, en acabar, els assistents participaran en tallers d’animació relacionats amb el contingut del film, l’època, l’argument, etc. Monitors amb experiència en l’animació i el treball amb xiquets conduiran aquestes activitats.

La programació del cicle comença amb la projecció de “El somni d’una nit de Sant Joan”, el dissabte 2 de març. El següent dissabte, 9 de març, es podrà veure la pel·lícula “Toy Story 3”, mentre que el 16 de març es projectarà “El gat amb botes”. El cicle finalitzarà el 23 de març amb la pel·lícula “Kung Fu Panda 2”.

Destacados