La UMH organitza l’exposició “El vol del gat” d’Antoni Miró

El Vicerrectorat de Cultura i Extensió Universitària de la Universitat Miguel Hernández (UMH) d’Elx organitza l’exposició “El vol del gat”, d’Antoni Miró. La mostra s’inaugurarà demà dijous, 21 de març, a les 19:30 hores, a la Sala d’Exposicions de l’edifici Rectorat i Consell Social, ubicat al campus d’Elx. L’exposició es podrà visitar fins el 30 d’abril de 2013, en horari de 9:00 a 21:00 hores, de dilluns a divendres i els dissabtes de 9:00 a 13:00 hores.

Es tracta d’una interessant proposta cultural que fa una fusió entre literatura i pintura al voltant de la novel·la «El Vol del gat» de l’escriptor, professor y ex ministre de Cultura cubà, Abel Prieto. La mostra consta de 27 pintures sobre llenç que plasmen diferents moments de la dansa protagonitzada per la dansarina i coreògrafa Sol Picó. En «El Vol del gat», Toni Miró interpreta, mitjançant la seua creativitat pictòrica, el sentit de cada capítol de la novel·la d’Abel Prieto. Cadascuna de les 27 obres correspon en títol i sentit a cadascun dels 27 capítols del llibre, amb Sol Picó com a intèrpret i musa inspiradora.

Destacados