La UMH inaugura l’exposició “L’Or dels valencians”

El Vicerrectorat de Cultura i Extensió Universitaria de la Universitat Miguel Hernàndez (UMH) d’Elx ha organitzat la visita guiada de l´exposició “L’Or dels valencians”, que tindrà lloc a les 19:30 hores, a l’Espai Cultural Obert de l’edifici Altabix del campus d’Elx. La directora de l’àrea de programació i gestió cultural de la UMH, Susana Guerrero, será la mestra de cerimònies, mentre que l´Associació l´Ullal Cultural d’Algemesí guiarà als assistents durant el recorregut de la mostra. 

25-10-13-exposición y visita guiada-OrValencians

“L’Or dels valencians” és una exposició produïda per l’Associació l’Ullal Cultural d’Algemesí, que pretén explicar de forma senzilla i gràfica el greuge que els valencians paguen des de fa anys degut a un sistema de finançament distribuït de manera no igualitària. Mitjançant 12 panells,  sis d’exposició de la situació econòmica actual i altres sis destinats a explicar les conseqüències que se’n deriven, es vol fer conèixer de manera pedagògica la redistribució actual d’impostos de l’estat  i com perjudica  al poble valencià, així com sensibilitzar el ciutadà sobre aquest tema.

Les persones que estiguen interessades en visitar l´exposició poden fer-ho fins al 31 d’octubre amb l’horari següent: de dilluns a divendres de 9:00 a 21:00 hores i cada dissabte de 9:00 a 13:00 hores.

Destacados