La UMH participa en la X Lliga de Debat Universitari de la Xarxa Vives d’Universitats

La Universitat Miguel Hernández (UMH) d’Elx participa fins divendres 4 d’abril a la desena edició de la Lliga de Debat Universitari de la Xarxa Vives d’Universitats, que es desenvolupa a la Universitat de Girona (UdG). La competició compta amb el suport de la  Fundació Banc Sabadell i de la Secretaria d’Universitats i Recerca de la Generalitat de Catalunya.

01-04-13-Lliga de debat_Blog

70 alumnes de 13 universitats (a més de la Universitat Hernández d’Elx, la d’Alacant, Autònoma de Barcelona, Barcelona, Girona, Illes Balears, Jaume I, Oberta de Catalunya, Pompeu Fabra, Ramon Llull, Rovira i Virgili, València i Vic-Central de Catalunya) participen en aquesta competició, que té l’objectiu de fomentar l’ús de la paraula entre els estudiants de les universitats de la Xarxa.

Des de l’any 2005, la Xarxa Vives organitza la Lliga de Debat. Durant una setmana, diferents equips d’estudiants universitaris debaten sobre un tema polèmic i d’actualitat. El tema a debatre en aquesta ocasió pels equips participants és “Les condicions de treball s’han d’adaptar a la situació del mercat?” i la competició es pot seguir en directe a través de www.vives.org i a Twitter, a través de l’etiqueta #lligadedebat. A més, enguany la competició forma part del programa d’activitats del XX aniversari de la Xarxa.

Com a novetat, la jornada final de la competició acollirà també la final de la Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat, que s’ha desenvolupat amb fases locals a Castelló i Alacant.

 

 

 

Destacados