El grup de teatre “Urbateatre” representa “Besos” en la XVII Mostra de Teatre Oscar Martin a Elx

Campus, Cultura, Elche, Fuente, Noticia, Teatro

19 junio 2014

El grup de teatre “Urbateatre”, format per estudiants del campus d’Altea  de la Universitat Miguel Hernández d’Elx i sota la direcció de Toni Ferri, representarà l’obra “Besos” demà divendres, 20 de juny, a les 22:00 hores en el Gran Teatre d’Elx, amb motiu de la XVII Mostra de Teatre “Oscar Martin” i l’entrada és lliure.

g

Aquesta obra fa un recorregut pels desitjos humans davant la busca incessant de l’amor, malgrat que la major part del temps aquesta busca ens porta a la frustració del desamor. I és que tots necessitem BESOS.

L’obra es representa en valencià i ha format part de les activitats organitzades per l’Ajuntament de Petrer i Monfort del Cid per a la promoció lingüística del valencià i l’espectacle s’ha adreçat a un públic  format per estudiants.

L’activitat ha estat organitzada pel Vicerectorat de Cultura i Extensió Universitària.

Per a més nformación del grup de teatre, inscripcions i actuacions: https://cultura.umh.es/espanol-teatro-13-14/

Destacados