Projecció de la pel·lícula Hotel Transsilvània 2, dins del “V Cicle de Cinema Infantil en Valencià i Taller d’Animació”

Campus, Cine, Cultura, Elche, Fuente, Noticia

22 abril 2016

Xiquets d’Elx i l’Associació Cívica per la Llengua El Tempir d’Elx, amb la col·laboració del Vicerectorat de Cultura i Extensió Universitaria de la Universitat Miguel Hernández (UMH) d’Elx i la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Elx, han organitzat la projecció de la pel·lícula Hotel Transsilvània 2, dins del “V Cicle de Cinema Infantil en Valencià i Taller d’Animació”. La pel·lícula es projectarà demà dissabte, 23 d’abril, a les 18:30 hores, a l’Aula Magna de l’edifici Altabix del campus d’Elx. L’entrada és gratuïta, limitada a la capacitat de la sala.22-04-16-cinema infantil en valencià

El “V Cicle de Cinema Infantil en Valencià i Taller d’Animació” conclourà el 30 d’abril amb la projecció de la pel·lícula “Del revés”.

Destacados