Obert el termini d’inscripció per a les proves d’acreditació de valencià de la UMH

La Universitat Miguel Hernández (UMH) d’Elx ha convocat les proves d’acreditació de valencià per a l’alumnat dels cursos de valencià i el personal docent, investigador, d’administració i serveis de la UMH, i per a totes les persones interessades a acreditar-se en algun dels nivells oferits. El període d’inscripció comença hui fins al divendres, 13 de maig, i els nivells per a acreditar són A2, B1, B2, C1 i C2. L’edat mínima per a inscriure’s és de 18 anys, complits abans del 31 de desembre de 2016.

Campus Elche exteriores_K8B2205

Les proves es duran a terme el dimecres, 1 de juny, de 16:00 a 21:00 hores, per al nivell A2; el dijous 2 de juny, de 16:00 a 21:00 hores per al nivell B1; el dimecres 1 de juny, de 16:00 a 21:00 hores per al nivell B2; el divendres 3 de juny, de 16:00 a 21:00 hores per al nivell C2 i el dissabte 4 de juny, de 9:00 a 14:00 hores per al nivell C1.

El preu d’aquestes proves és de 25 euros per al personal i l’alumnat de la UMH, així com per a l’alumnat participant en cursos o  en el laboratori d’idiomes de la UMH i les persones bonificades per família nombrosa o discapacitat. Per a la resta de persones interessades, el preu és de 30 euros.

El nombre mínim de persones inscrites per nivell i campus és 20. Per als nivells A2, B1, C1 i C2 els certificats seran homologats per la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià.

Aquestes proves s’emmarquen dins del conveni firmat per la UMH i la Comissió Interuniversitària d’Estandardització d’Acreditacions de Coneixements de Valencià.

Destacados