Projecció de la pel·lícula “La millor opció” al Cine Odeon d’Elx, dins del Cicle de Cinema en Valencià

Campus, Cine, Cultura, Elche, Fuente, Noticia

26 abril 2017

El vicerectorat de Cultura i Extensió Universitària de la Universitat Miguel Hernández (UMH) d’Elx ha organitzat la projecció de la pel·lícula “La millor opció”, dins del Cicle de cinema en valencià. L’activitat tindrà lloc demà dijous, 27 d’abril, a les 19:30 hores, a la Sala B del Cine Odeon d’Elx. L’entrada és lliure limitada a l’aforament de la sala.

26-04-17-cinema en valencià

La pel·lícula, dirigida per Òscar Pérez, tracta de Koto, un jove sahrauí, que necessita urgentment un renyó i la millor opció com a donant és la seua mare biològica, a qui no veu des que era un xiquet. La sobtada arribada de la família suposa un dur colp per a Koto, que veu com el seu món s’enfonsa. Allunyat de les creences i costums de la seua gent, el jove s’ha d’enfrontar als seus orígens per a intentar salvar-se.

Aquest cicle està organitzat per les 5 universitats públiques valencianes i la projecció s’ha fet possible amb la col·laboració de Cultura d’Elx, l’Institut d’estudis comarcals del Baix Vinalopó, el Tempir d’Elx i el Cineclub Luis Buñuel.

Destacados