Col·laboració a la Súperfesta d’Acció Cultural del País Valencià

Campus, Elche, Fuente, Noticia

28 abril 2017

El Vicerectorat de Cultura i Extensió Universitària de la Universitat Miguel Hernández (UMH) d’Elx col·labora a la Súperfesta d’Acció Cultural del País Valencià. L’activitat tindrà lloc demà dissabte, 29 d’abril, a partir de les 10:30 hores, als Jardins de Vivers de València.

28-04-17-festes de les televisions

Es tracta d’una festa per les televisions valencianes en la que hi haurà concerts i tallers, que té l’objectiu d’expressar la demanda social en favor de la recuperació dels mitjans de comunicació en llengua pròpia, un objectiu al que la UMH ha donat sempre suport.

Les entrades es poden adquirir en l’enllaç https://www.entradasatualcance.com/comprar/festa-concert-televisio-sense-fronteres/9615/34890/.

Destacados