La Xarxa Vives d’Universitats presenta la Guia de cursos d’estiu 2017 amb 581 cursos en un total de 85 localitats

La Xarxa Vives d’Universitats, de la que forma part la Universitat Miguel Hernández (UMH) d’Elx, ha fet pública la Guia de cursos d’estiu 2017, la font d’informació de cursos d’estiu més àmplia. La Guia d’enguany compta amb una oferta de 581 cursos, organitzats per 25 marcs organitzatius en un total de 85 localitats i als quals s’estima que participen més de 25.000 persones entre universitaris, professionals i estudiants preuniversitaris.

14-05-13_xarxa_vives

Del 15 de maig al 15 d’octubre, hi haurà a l’abast del públic un ampli ventall de cursos d’un total d’11 àrees acadèmiques: 67 d’arts, 63 d’humanitats, 79 de ciències de l’educació, 37 de ciències econòmiques, 20 de ciències jurídiques, 84 de ciències socials, 20 de medi ambient, 26 de ciències experimentals, 89 de ciències de la salut i 43 d’estudis tècnics, entre d’altres. De tots aquests cursos, 506 són presencials i 75 a distància.

Amb l’objectiu de facilitar la navegació, la Xarxa Vives disposa d’una eina de cerca, que permetrà classificar els cursos segons la seva àrea acadèmica, la localitat on es fa el curs, el marc organitzatiu, la paraula clau, les dates de realització i el número de curs. També, existeix la possibilitat de filtrar els cursos en funció de si gaudeixen de reconeixement de crèdits i, a més, la Guia compta amb un mapa per a fer una cerca geogràfica.

Un any més, els estudiants universitaris podran obtenir reconeixement acadèmic en un gran nombre de cursos. La Xarxa Vives ha realitzat un procés per tal que els cursos obtinguin aquest reconeixement entre totes les universitats membres, de forma multilateral, per tal d’afavorir la mobilitat d’estudiants entre les universitats de la Xarxa. D’altra banda, s’ha convocat un any més el programa DRAC Estiu, una línia d’ajuts a la mobilitat per assistir a algun dels cursos o activitats que figuren a la Guia.

La Guia de cursos d’estiu estarà disponible a la web www.estiu.info

Més informació a: www.vives.org www.facebook.com/xarxavives www.twitter.com/xarxavives www.youtube.com/xarxavives

Destacados