La UMH projecta la pel·lícula El apartamento dins del Cicle de Cinema Imprescindible

Campus, Cine, Cultura, Elche, Fuente, Noticia

25 abril 2018

El Vicerectorat de Cultura i Extensió Universitària de la Universitat Miguel Hernández (UMH) d’Elx, amb la col·laboració del Grau en Comunicació Audiovisual, ha posat en marxa el Cicle de Cinema Imprescindible. Aquest cicle constarà d’una petita presentació i un col·loqui a càrrec d’estudiantat de la titulació. Dins del Cicle, la UMH ha organitzat la projecció de la pel·lícula El apartamento, de Billy Wilder, que tindrà lloc demà dijous, 26 d’abril, a les 12:00 hores, a l’aula 1.3 de l’edifici Altabix del campus d’Elx. L’entrada és lliure, limitada a l’aforament de la sala.

La pel·lícula tracta la historia de C.C. Baxter (Jack Lemmon), un modest però ambiciós treballador d’una empresa d’assegurances de Manhattan (EUA). És fadrí i viu sol en un discret apartament que, de quan en quan, cedeix als seus superiors per a cites amoroses perquè guarda l’esperança que aquests favors li servisquen per a millorar la seua posició en l’empresa. La situació canvia quan s’enamora d’una ascensorista (Shirley MacLaine) que resulta ser l’amant d’un dels caps que usen el seu apartament.

El programa que s’ha preparat vol ser un lloc d’aplec de persones amants del cinema ja que ningú no pot dir-se cinèfil sense haver visionat aquestes pel·lícules. El programa complet és el següent: el 3 de maig tindrà lloc la projecció de Blade Runner, el 10 de maig El exorcista i el 17 de maig Alguien voló sobre el nido del cuco.

Destacados