La UMH acull l’acte de lliurament del XX Concurs de Literatura en Valencià i del XV Concurs Universitari de Narrativa Curta

Campus, Cultura, Elche, Fuente, Noticia, Otros

25 mayo 2018

El campus d’Elx de la Universitat Miguel Hernández (UMH) acollirà demà dissabte, 26 de maig, el lliurament del XX Concurs de Literatura en Valencià i del XV Concurs Universitari de Narrativa Curta, convocats per la Fundació Sambori. L’esdeveniment, al qual assistirà el vicerector adjunt de Promoció Lingüística de la UMH, Francisco Javier Toledo Melero, tindrà lloc a les 11:15 hores, a l’Aula Magna de l’edifici Altabix del campus d’Elx.

A l’acte de benvinguda assistirà la colla de dolçainers i tabaleters El Cascabot d’Elx. Més tard, es procedirà a la presentació, parlaments i lliuraments dels premis. A més, a l’esdeveniment actuaran Dani Miquel i els Ma-me-mi-mo-músics i es gaudirà d’un fragment del Misteri d’Elx.

La Fundació Sambori està integrada per les cinc universitats públiques de la Comunitat Valenciana (UMH, Universitat d’Alacant, Universitat de València, Universitat Politècnica de València i Universitat Jaume I).

Consultar programa.

Destacados