IV Cicle de cinema a la fresca en valencià a la plaça del Raval d’Elx

Campus, Cine, Cultura, Elche, Fuente, Noticia, Otros

19 julio 2019

La Universitat Miguel Hernández (UMH) d’Elx, el Tempir, l’Ajuntament d’Elx i l’Associació de Veïns del Raval han organitzat conjuntament el IV Cicle de cinema a la fresca en valencià, que tindrà lloc demà dissabte, 20 de juliol, i el 27 de juliol, a partir de les 22:00 hores, a la plaça del Raval d’Elx. Aquest cicle és una aposta per una oferta cultural estiuenca que afavorisca el consum de cinema en valencià. L’entrada és gratuïta fins a completar l’aforament.

El cicle començara demà amb el film Bèsties fantàstiques i on trobar-les, el món màgic de JK Rowling. Així mateix, el dissabte 27 de juliol es podrà veure Jurassic World, el regne caigut.

Destacados