Projecció de la pel·lícula Small foot dins del 9é Cicle de Cinema Infantil en Valencià i Taller d’Animació

Xiquets d’Elx i l’Associació Cívica per la Llengua El Tempir d’Elx, amb la col·laboració del Vicerectorat de Cultura de la Universitat Miguel Hernández (UMH) i la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Elx, han organitzat la projecció de la pel·lícula Small foot, dins del 9é Cicle de Cinema Infantil en Valencià i Taller d’Animació. L’activitat tindrà lloc demà dissabte, 7 de març, a les 18:30 hores, a l’Aula Magna de l’edifici Altabix del campus d’Elx. L’entrada és gratuïta, limitada a la capacitat de la sala.

Small foot tracta d’un ieti jove i llest que es troba amb alguna cosa que pensava que no existia: un ésser humà. La notícia d’aquest “humà” li porta la fama i l’oportunitat d’aconseguir la xica dels seus somnis. Així mateix, provoca una commoció en la senzilla comunitat de ietis en preguntar-se quines altres coses poden existir més enllà del seu poble nevat.

Les projeccions finalitzaran el 14 de març amb Els increïbles 2.

Destacados