Projecció de la pel·lícula ‘El fred que crema’, dins del Cicle de Cinema en Valencià de la UMH

Noticia

26 abril 2023

El Vicerectorat de Cultura de la Universitat Miguel Hernández (UMH) d’Elx ha organitzat la projecció de la pel·lícula ‘El fred que crema’, de Santi Trullenque, dins del Cicle de Cinema en Valencià. L’activitat tindrà lloc demà dijous, 27 d’abril, a les 20:00 i les 22:30 hores, a la sala Odeon d’Elx. L’entrada és lliure, limitada a l’aforament de la sala.

La pel·lícula ‘El fred que crema’ tracta sobre l’hivern de 1943 als Pirineus. Sara i Antoni viuen en un petit poble d’Andorra. Cada dia reben notícies de la Segona Guerra Mundial. Un dia, el seu amic Sendo vindrà amb uns jueus per amagar-los. La vida es complica quan els alemanys arriben a la ciutat a la recerca d’aquests.

Aquest cicle ha tingut la col·laboració d’El Tempir, l’Institut d’Estudis Comarcals del Baix Vinalopó, ACPV-Casal Elx, el Cineclub Luis Buñuel i el cinema Odeon d’Elx.

Destacados