La Companyia de Teatre de la UMH representa al campus d’Elx l’obra ‘Antagonismes’

Noticia

24 octubre 2023

‘Antagonismes’ es el títol de l’obra que representarà la Companyia de Teatre de la Universitat Miguel Hernández (UMH) d’Elx, dirigida per Adán Rodríguez, demà dimecres, 25 d’octubre, a les 19:30 hores, en la Sala d’Actes de l’edifici Rectorat i Consell Social del campus d’Elx. L’entrada es lliure fins a completar l’aforament.

‘Antagonismes’ és una obra que pretén posar en un espill una sèrie d’idees, a priori oposades, relacionades amb les emocions d’amor i odi, i d’avarícia i generositat, entre altres; tot jugant dos a dos per crear situacions radicals, simpàtiques i amb una bona dosi de vitalitat.

Més informació: https://cultura.umh.es/es/2023/10/19/antagonismes-3/

 

 

Destacados