Setmana Internacional de l’Accés Obert 2020

Noticia, Portada UMH

19 d’octubre 2020

La Biblioteca de la Universitat Miguel Hernández (UMH) d’Elx se suma a la celebració de la Setmana Internacional de l’Accés Obert (International Open Access Week), que se celebrarà fins al diumenge que ve, 25 d’octubre. Es tracta d’una iniciativa anual, impulsada per a promoure l’accés obert (OA) en el món acadèmic i de la investigació. Enguany, la Setmana s’ha organitzat sota el lema “Obrir amb Propòsit: Emprendre accions per a construir equitat i inclusió estructurals”.

Fuente: archivo UMH.

La Biblioteca de la UMH ha programat durant aquesta setmana dues sessions de formació en línia amb la finalitat de continuar amb la divulgació i l’explicació de què és l’accés obert i quines possibilitats ofereix. La primera activitat se celebrarà el 22 d’octubre a les 12.00 hores i consistirà en un curs sobre com publicar el teu TFG/ TFM en accés obert: presentació i context de ciència oberta, marc legal, repositori institucional REDIUMH, els beneficis de la publicació en obert. Les inscripcions per a assistir a aquesta sessió es poden fer en . Així mateix, divendres que ve, 23 d’octubre, a les 12.00 hores, se celebrarà el seminari web “Equitat i inclusió: polítiques de ciència oberta”. Les inscripcions es poden realitzar https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_LtZNO2MBSGy3NZi6lLEz5A .

Destacats