Merchandising

22 de maig 2024

SOL·LICITUD DE PRODUCTES DE MARXANDATGE A TRAVÉS DE COMANDES INTERNES

Si sou personal de la Universitat i voleu realitzar comandes internes de Marxandatge amb càrrec a partides pressupostàries o centres de despesa, haureu de descarregar-vos i omplir el formulari que us proporcionem a continuació:

Comanda-Interna-Marxandatge-FORMULARI-2024-03

Recordeu que és molt important que ompliu els dos fulls de l’Excel. Una amb les dades de la Sol·licitud (no us oblideu d’indicar el responsable de la partida pressupostària o centre de despesa) i l’altra amb la comanda que vulgueu realitzar. Un cop completats els dos Fulls de l’Excel, per favor, envieu la vostra comanda a l’adreça de .

Per fer qualsevol consulta sobre el material de Marxandatge , per favor, contacteu amb José Alberto Palma (Ext. +2694 |).
Per dubtes sobre el formulari o factures internes no dubteu a posar-vos en contacte amb Agus Peñalver (Ext. + 2502 |).

 

GUIA PER A LA IMPUTACIÓ DE FACTURES INTERNES

Per contra, si has rebut una factura interna i no saps com has de tramitar-la podràs trobar la manera de fer-ho a la següent Guia de Pagament Factures Internes (o Guia Ràpida Pagament Factures Internes).

Un cop tramitats l’ADO i l’expedient de Reserva de Crèdit, hauràs de trametre tant l’ADO com la factura interna al Centre de Gestió de Campus corresponent, perquè procedeixi a l’elaboració de la proposta de transferències de crèdits en els casos en què sigui necessaria aquesta, i tramesa de la documentació al Servei d’Informació Comptable, Gestió Financera i Pressuposts.

Qualsevol dubte sobre això, per favor, contacteu amb Agus Peñalver (Ext. + 2502 |).

Destacats