El professor de la UMH Josep Sou participa en la taula redona “Artivism. Art i activisme social”

Altea, Campus, Fuente, Noticia, Servicios UMH

29 octubre 2012

El professor de Pintura Urbana de la Universitat Miguel Hernández (UMH) d’Elx Josep Sou  participarà en la taula redona “Artivism. Art i activisme social”, organitzada per l’Ajuntament de Muro. L’acte està previst per al pròxim dimarts, 30 d’octubre, a les 20:30 hores a l’Espai d’Art Arpella (Arxiu Municipal) de la Vila de Muro. L’activitat està emmarcada dins de les accions propostes en la XII Mostra Art d’Ací. A la taula redona hi participaran també el fotògraf Xavi Mollà, Joel Garcia i l’artista Rafael Calbo.

Segons els organitzadors, Artivisme és una combinació dels mots «art» i «activisme». L’artivisme s’ha desenvolupat en paral·lel amb l’antiglobalització i les protestes contràries a la guerra. Els artivistes intenten pressionar l’agenda política mitjançant l’acció de l’art. No és art polític en el sentit tradicional, en què les obres d’art eren polítiques, l’artivista s’involucra normalment en Streetart o Art urbà, Adbusting o Subvertising.

Destacados