El grup de teatre de la UMH “Urbateatre” representarà “Ací no paga ni déu” al teatre Cervantes de Petrer

El grup de teatre “Urbateatre”, format per estudiants del campus d’Altea de la Universitat Miguel Hernández (UMH) d’Elx, sota la direcció d’Antoni Ferri Solbes, representarà l’obra “Ací no paga ni déu”. L’activitat, organitzada pel Vicerectorat de Cultura i Extensió Universitària de la UMH, tindrà lloc el proper dimecres, 24 d’abril, a les 12:30 hores, al teatre Cervantes de Petrer. L’entrada es lliure fins completar l’aforament de la sala.

L’obra, escrita per Dario Fo, és una comèdia de l’absurd. L’assalt a un supermercat, un embaràs sobtat de cinc mesos, sopes de llavors per a canaris amb caps de conills congelats, transplantament de xiquets prematurs, un guàrdia civil prenyat i el miracle de Santa Eulàlia. Totes estes coses, i uns quants embolics més, són possibles en esta obra. Una comèdia en la que els personatges seran capaços de inventar-se qualsevol història, per absurda que resulte, per tal de salvar els seus caps. Perquè quant la fam ens obliga… Ací no paga ni Déu!

Destacados