L´exposició “Nosaltres els fusterians” de la UMH arriba a la Universitat de Lleida

Campus, Cultura, Elche, Exposiciones, Fuente, Noticia

4 noviembre 2013

El Vicerectorat de Cultura i Extensió Universitària de la Universitat Miguel Hernández (UMH) d’Elx, amb la col·laboració de la Xarxa Vives i la Universitat de Lleida, ha organitzat l’exposició de poètica experimental “Nosaltres els Fusterians”. La Sala d´Exposicions del Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera de la Universitat de Lleida, al campus de Cappont, acull aquesta mostra fins el 22 de novembre.

16-09-13-Exposició nosaltres els fusterians_recortada

Després d’haver-se iniciat a la Sala d’Exposicions de l’edifici Rectorat i Consell Social de la UMH en novembre i desembre de 2012, aquesta mostra ha itinerat per la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona, per la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona i per la Universitat Via Domitia de Perpinyà.

“Nosaltres els Fusterians” vol ser, si més no, un homenatge o una celebració del 50è aniversari de la publicació de “Nosaltres els valencians”, text fonamental de l’assagista Joan Fuster. Quaranta-sis artistes han prestat la seua col·laboració, la seua intuïció i el seu talent a l´obra.

Destacados