“Tots volem el millor per a ella”, dins de la programació de “Cinema en valencià”

Campus, Cine, Cultura, Elche, Fuente, Noticia

21 mayo 2014

El Vicerectorat de Cultura i Extensió Universitària de la Universitat Miguel Hernández (UMH) d’Elx, amb la col·laboració de Cultura d’Elx, l’Institut d’estudis comarcals del Baix Vinalopó, el Tempir d’Elx i el Cineclub Luis Buñuel, projectarà demà dijous, 22 de maig, la pel·lícula “Tots volem el millor per a ella”, de Mar Coll. L’activitat es desenvolupa dins de la programació de “Cinema en valencià”, que les 5 universitats valencianes han organitzat. Aquesta sessió tindrà lloc a les 19:30 hores, a la Sala B del Cine Odeon d’Elx.

21-05-14 cinema

Geni és una dona de 38 anys que, després de patir un terrible accident de cotxe, intenta reprendre la seua vida anterior i tornar a encaixar en el que havia sigut el seu món. Un any després de patir l’accident, Geni està llesta per a reprendre la seua vida, o almenys així ho vol veure la seua família. El cert  és que malgrat voler complaure a tothom, Geni se sent incapaç d’estar a l’altura de les expectatives: la seua vida anterior a l’accident ha deixat d’interessar-li. Per a què reprendre-la llavors? El desconcert que li produeix aquesta evidència dóna pas a un comportament cada vegada més erràtic i a una única idea que comença a créixer dins seu: fugir.

 

Destacados