IV Cicle de Cinema Infantil en Valencià i Taller d’Animació al campus d’Elx

Xiquets d’Elx y l’Associació Cívica per la Llengua (ACL) El Tempir d’Elx, amb la col·laboració del Vicerectorat de Cultura i Extensió Universitària de la Universitat Miguel Hernández (UMH) i la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Elx, han organitzat el IV Cicle de Cinema Infantil en Valencià i Taller d’Animació. El Cicle començarà amb “Turbo”, que es projectarà demà dissabte, 31 de gener, a les 18:30 hores a l’edifici Innova del campus d’Elx. L’activitat està adreçada als escolars de primària i consisteix en la projecció d’una pel·lícula i la realització d’activitats d’animació. L’entrada és gratuïta, limitada a la capacitat de la sala.Imprimir

Durant el IV Cicle de Cinema Infantil en Valencià i Taller d’Animació, els assistents podran veure “Frozen: el regne del gel”, “Epic” i “Ice Age 4: la formació dels continents”. Per últim, el 21 de febrer hi haurà el Taller de creació stop-motion, on els xiquets i xiquetes, amb l’ajut dels seus pares i mares, podran crear un curt d’animació.

Destacados