La UMH projectarà la pel.lícula “Frozen: el regne del gel”, dins del “IV Cicle de Cinema Infantil en Valencià i Taller d’Animació”

El Vicerectorat de Cultura i Extensió Universitaria de la Universitat Miguel Hernández (UMH) d’Elx ha col·laborat, junt a Xiquets d’Elx, l’Associació Cívica per la Llengua El Tempir d’Elx i la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Elx, en la organització del “IV Cicle de Cinema Infantil en Valencià i Taller d’Animació”. La segona sessió tindrà lloc demà dissabte, 7 de febrer, a les 18:30 hores a l’edifici Innova del campus d’Elx de la UMH. Durant la sessió, es projectarà la pel·lícula “Frozen: el regne del gel”. L’entrada és gratuïta, limitada a la capacitat de la sala.

ImprimirAquest cicle està adreçat als escolars de primària i consisteix en la projecció d’una pel·lícula i en la realització d’activitats d’animació.

A més, durant els propers dissabtes, es podran veure les pel·lícules “Epic” el 28 de febrer i “Ice Age 4: la formació dels continents”, el 7 de març.

Per últim, el 21 de febrer hi haurà un taller de creació stop-motion, on els xiquets i xiquetes, amb l’ajut dels seus pares i mares, podran crear un curt d’animació.

Destacados