Taller creatiu d’animació dins del “IV Cicle de Cinema Infantil en Valencià i Taller d’Animació”

El Vicerectorat de Cultura i Extensió Universitaria de la Universitat Miguel Hernández (UMH) d’Elx ha col·laborat, junt a Xiquets d’Elx i l’Associació Cívica per la Llengua (ACL) El Tempir d’Elx, en la organització del “IV Cicle de Cinema Infantil en Valencià i Taller d’Animació”. La següent sessió tindrà lloc demà dissabte, 21 de febrer, a les 18:30 hores a l’edifici Innova del campus d’Elx de la UMH. Durant la sessió es realitzarà un taller creatiu d’animació, on els pares i mares i els xiquets que ho desitgen podran crear un curt animat. 

Imprimir

Aquest cicle està adreçat als escolars de primària i consisteix en la projecció d’una pel·lícula i en la realització d’activitats d’animació.

Enguany, s’han projectat les pel·lícules Turbo (31 de gener) i Frozen, el regne del cel (7 de febrer). A més, durant els propers dissabtes, es podran veure les pel·lícules “Epic” el 28 de febrer i “Ice Age 4: la formació dels continents”, el 7 de març.

Destacados