Cloenda del “IV Cicle de Cinema Infantil en Valencià i Taller d’Animació” amb la pel·lícula “Ice Age 4: la formació dels continents”

El Vicerectorat de Cultura i Extensió Universitaria de la Universitat Miguel Hernández (UMH) d’Elx ha col·laborat, junt a Xiquets d’Elx i l’Associació Cívica per la Llengua (ACL) El Tempir d’Elx, en la organització del “IV Cicle de Cinema Infantil en Valencià i Taller d’Animació”. La última sessió tindrà lloc demà dissabte, 7 de març, a les 18:30 hores, a l’edifici Innova del campus d’Elx de la UMH. Durant la sessió, es proyectarà la pel·lícula “Ice Age 4: la formació dels continents”. L’entrada és gratuïta, limitada a la capacitat de la sala. 

Imprimir

Aquest cicle està adreçat als escolars de primària i consisteix en la projecció d’una pel·lícula i en la realització d’activitats d’animació.

Enguany, s’han projectat les pel·lícules “Turbo”, “Frozen”, “El Regne del Cel” i “Epic” i s’ha realitzat un taller creatiu d’animació.

Destacados