Exposició “Art Jove Alcoià. Homenatge a Ovidi Montllor”

El Vicerectorat de Cultura i Extensió Universitària de la Universitat Miguel Hernández (UMH) d’Elx inaugurarà aquesta vesprada, a les 19:00 hores, l’exposició “Art Jove Alcoià. Homenatge a Ovidi Montllor”. La inauguració tindrà lloc a l’Espai Cultural Obert de l’edifici Altabix del campus d’Elx. La mostra estarà oberta al públic fins el 23 de gener, en horari de dilluns a divendres de 9:00 a 20:00 hores i dissabtes de 9:00 a 13:00 hores.

03-12-15-exposición ovidi montllor

La mostra és un treball col·lectiu dels joves artistes alcoians Neus Bou, Rubén Fresneda, Verónica Ortuño i Pau Sellés, que volen fer sentir la seua creativitat mitjançant les seues obres, a través d’un homenatge a l’emblemàtic actor i músic alcoià Ovidi Montllor, en el 20é aniversari de la seua mort.

L’exposició va inaugurar l’Any Ovidi, organitzat per l’Ajuntament d’Alcoi, al Centre Cultural Ovidi Montllor el passat mes de febrer i, també, ha estat exposada recentment a la seu de CCOOPV de València, al Casal Jaume I d’Elx i a la Fundació-Casal Jaume I de Gandia.

Per a més informació: https://cultura.umh.es/

Destacados