El CEIP Princesa d’Astúries organitza l’activitat “Imagine Elephants, Introducció i Documental sobre Educació Infantil” a la UMH

El col·legi d’ensenyança infantil i primària (CEIP) Princesa d’Astúries, amb la col·laboració del Vicerectorat de Cultura i Extensió Universitària de la Universitat Miguel Hernández (UMH) d’Elx i l’Ajuntament d’Elx, ha organitzat l’activitat “Imagine Elephants, Introducció i Documental sobre Educació Infantil”. Aquesta activitat es durà a terme demà dijous, 26 de maig, i començarà a les 17:30 hores a l’aula 1.4 de l’edifici Arenals del campus d’Elx amb una exposició de llibres il·lustrats en valencià del Col·lectiu de Literatura Pep Sempere. A continuació, es projectarà el documental a la mateixa aula.02-16 ARENALS DETRAS EXT

L’activitat comptarà amb entrevistes a més de trenta professionals com a pedagogs, pediatres, filòsofs, advocats, professorat, doctors i psicòlegs. Entre ells Francesco Tonucci, Catherine L’Ecuyer, Miguel Castro, Carlos Gonzalez, Andre Stern, Mar Romera i Miguel Anxo. Aquests professionals i altres més són els participants d’aquest documental, realitzat per Imagine Elephants en el qual els principals protagonistes són els xiquets i xiquetes, l’infantesa. Aquest documental sorgeix de la necessitat per part dels adults de connectar i comprendre la importància del joc espontani com a l’activitat més important de la infantesa.

Destacados