Convocatòria de les proves de la Comissió Interuniversitària d’Estandardització i Acreditació de Coneixements de Valencià

L’Oficina de Cultura, Extensió Universitària i Promoció Lingüística de la Universitat Miguel Hernández (UMH) d’Elx informa a totes les persones interessades a inscriure’s en la convocatòria de setembre de les proves de coneixements de valencià de la Comissió Interuniversitària d’Estandardització i Acreditació de Coneixements de Valencià (CIEACOVA). La inscripció s’ha de fer telemàticament en https://cultura.umh.es/valencia-2/convocatoria-setembre-2016/ i romandrà oberta fins avui.

05-09-16-convocatoria CIEACOVAEls dies, hores i llocs de realització de les proves són els següents: A2-B2 tindrà lloc el 14 de setembre, a les 16:00 hores, als campus  d’Elx, Sant Joan d’Alacant, Oriola i Altea de la UMH. La prova del B1 tindrà lloc el 15 de setembre  a les 16:00 hores, als quatre campus. D’altra banda, les proves de coneixements del C1 es celebraran el 17 de setembre, a les 09:00 hores, als quatre campus, mentres que la prova del C2 tindrà lloc el 16 de setembre a les 16:00 hores, també als quatre campus.

La matrícula general és de 30 euros i la reduïda de 25 euros. La superació d’aquesta prova dóna dret a l’homologació del certificat del nivell per la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià.

Per a qualsevol tipus d’informació complementària es pot telefonar al 96 665 88 30 o enviar un correu electrònic a

Destacados