La UMH projecta al Cine Odeón d’Elx “La propera pell”, dins del cicle de “Cinema en valencià”

Campus, Cine, Cultura, Elche, Fuente, Noticia

25 enero 2017

El Vicerectorat de Cultura i Extensió Universitària de la Universitat Miguel Hernández (UMH) ha organitzat la projecció de la pel·lícula “La propera pell”, dins del cicle “Cinema en valencià”. L’activitat tindrà lloc demà dijous, 26 de gener, en horari de 19:30 i 22:00 hores, a la Sala B del Cine Odeón d’Elx. L’entrada és lliure, limitada a l’aforament de la sala.

25-01-17-cinemavalenciaweb2

La pel·lícula, dirigida per Isaki Lacuesta i Isa Campo, tracta d’un adolescent desaparegut que torna després de vuit anys, quan tots el creien mort, i s’incorpora a la vida familiar, marcada pel misteri de la seua desaparició. A poc a poc sorgirà el dubte de si realment es tracta del xiquet desaparegut o d’un impostor.

Aquest cicle està organitzat per les cinc universitats públiques valencianes i la projecció s’ha fet possible amb la col·laboració de Cultura d’Elx, l’Institut d’estudis comarcals del Baix Vinalopó, el Tempir d’Elx i el Cineclub Luis Buñuel.

Destacados