Projecció de “Lego, la pel·lícula”

Campus, Cine, Cultura, Elche, Fuente, Noticia

10 marzo 2017

Xiquets d’Elx i l’Associació Cívica per la Llengua El Tempir d’Elx, amb la col·laboració del Vicerectorat de Cultura i Extensió Universitaria de la Universitat Miguel Hernández (UMH) i la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Elx, han organitzat el VI Cicle de Cinema Infantil en Valencià i Taller d’Animació. L’activitat tindrà lloc demà dissabte, 11 de març, a les 18:30 hores, a l’Aula Magna de l’edifici Altabix del campus d’Elx. Durant la sesió, es projectarà “Lego, la pel·lícula”. L’entrada és gratuïta, limitada a la capacitat de la sala.

Altabix_2428

Aquest cicle, està adreçat als escolars de primària i consisteix en la projecció d’una pel·lícula i la realització d’activitats d’animació.

El 18 de març es projectarà “Buscant la Dory”, el 25 de març “Zootròpolis”  i, en últim lloc, l’1 d’abril el VI Cicle de Cinema Infantil en Valencià i Taller d’Animació es tancarà amb la pel·lícula “Gru 2. El meu dolent preferit”.

Destacados