Projecció de la pel·lícula Zootròpolis, dins del VI Cicle de Cinema Infantil en Valencià i Taller d’Animació

Campus, Cine, Cultura, Elche, Fuente, Noticia

24 marzo 2017

Xiquets d’Elx i l’Associació Cívica per la Llengua El Tempir d’Elx, amb la col·laboració del Vicerectorat de Cultura i Extensió Universitaria de la Universitat Miguel Hernández (UMH) i la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Elx, han organitzat el VI Cicle de Cinema Infantil en Valencià i Taller d’Animació. L’activitat tindrà lloc demà dissabte, 25 de març, a les 18:30 hores, a l’Aula Magna de l’edifici Altabix del campus d’Elx. Durant la sessió, es projectarà la pel·lícula Zootròpolis. L’entrada és gratuïta limitada a la capacitat de la sala.

24-03-17-cinema infantil en valencià

Aquest Cicle està adreçat als escolars de primària i consisteix en la projecció d’una pel·lícula i la realització d’activitats d’animació. El Cicle es tancarà l’1 d’abril amb la projecció de “Gru 2. El meu dolent preferit”.

Destacados