La UMH participa en la trobada d’escoles en valencià al Parc Nou de Crevillent

Campus, Cultura, Elche, Fuente, Noticia

31 marzo 2017

El Vicerectorat de Cultura i Extensió Universitària de la Universitat Miguel Hernández (UMH) d’Elx participa en la Trobada d’Escoles en Valencià, organitzada per Escola Valenciana – Federació d’Associacions per la Llengua.  L’activitat tindrà lloc el pròxim diumenge, 2 d’abril, a partir de les 10:00 hores, al Parc Nou de Crevillent.

31-03-17-trobada d'escoles

Durant la jornada hi haurà cercaviles, tallers a càrrec de les escoles infantils de primària i de secundaria de la comarca. Així mateix, també es durà a terme diverses actuacions de grups de música i teatre.

El Vicerectorat de Cultura i Extensió Universitària de la UMH participa amb un rocòdrom amb tirolina i una taula amb publicitat.

Destacados