La UMH organitza la projecció de la pel·lícula “Incerta Glòria” al Cine Odeón d’Elx, dins del Cicle Cinema en Valencià

El Vicerectorat de Cultura i Extensió Universitària de la Universitat Miguel Hernández (UMH) d’Elx ha organitzat la projecció de la pel·lícula “Incerta Glòria”, dins del Cicle Cinema en Valencià. L’activitat tindrà lloc demà dijous, 23 de novembre, a les 19:30 hores, a la Sala B del Cine Odeón d’Elx. L’entrada és lliure limitada a l’aforament de la sala.

La pel·lícula, dirigida per Agustí Villaronga, tracta de Lluís, un jove oficial republicà destinat a un lloc temporalment inactiu en un poble d’Aragó on coneix una enigmàtica vídua de la qual s’enamora. “Incerta Glòria” està situada en el front d’Aragó, a l’any 1937, en plena Guerra Civil Espanyola.

Aquest Cicle està organitzat per les 5 universitats valencianes. Aquesta projecció s’ha fet possible amb la col·laboració de Cultura d’Elx, l’Institut d’Estudis Comarcals del Baix Vinalopó, el Tempir d’Elx i el Cineclub Luis Buñuel.

Destacados