Projecció de la pel·lícula Jean-François i el sentit de la vida, dins del Cicle de Cinema en Valencià

El Vicerectorat de Cultura i Extensió Universitària de la Universitat Miguel Hernández (UMH) d’Elx ha organitzat la projecció de la pel·lícula Jean-François i el sentit de la vida, dins de la programació del Cicle de Cinema en Valencià. L’activitat tindrà lloc demà dijous, 25 d’octubre, a partir de les 19:30 hores, a la sala del Cine Odeón d’Elx. L’entrada és lliure, limitada a l’aforament de la sala.

Jean-François i el sentit de la vida, de Sergi Portabella, tracta la vida de Francesc, un xic solitari de tretze anys que un dia a l’escola descobreix El mite de Sísif, d’Albert Camus, i resta fascinat per les idees del filòsof. A partir d’aquest moment, es fa dir Jean-François, es posa la jaqueta amb el coll pujat i decideix convertir-se en existencialista. El seu nou objectiu serà anar a París a trobar Camus. Lluna, una adolescent que viu el present, l’acompanyarà en la seua aventura amb una única condició: fer una parada pel camí per retrobar-se amb el xicot francés amb qui va tindre una història l’estiu passat. Junts emprenen un viatge per descobrir, amb Camus o sense, quin és el sentit de la vida.

Aquesta projecció s’ha fet possible amb la col·laboració d’El Tempir, l’Institut d’Estudis Comarcals del Baix Vinalopó, Acció Cultural País Valencià-Casal Jaume I d’Elx, les universitats públiques valencianes, l’Ajuntament d’Elx, el Cineclub Luis Buñuel i el Cine Odeón d’Elx.

Destacados