Arranca la tretzena edició de la Mostra de Música en Valencia

El Vicerectorat de Cultura i Extensió Universitària de la Universitat Miguel Hernández (UMH) d’Elx ha organitzat la tretzena Mostra de Música en Valencià. L’activitat, d’accés gratuït i diversificada en estils musicals, arrancarà demà dijous, 22 de novembre, a les 21:30 hores, a la Llotja Sala Cultural d’Elx.

En aquesta ocasió, hi tocaran 3 grups: els primers, de la Marina, els novells Diàspora, que fan rock enèrgic i melòdic; els segons, els xixonencs de dilatada trajectòria acabats de retornar: Mugroman, els quals practiquen un rock contundent amb dosis de pop punk i tornades melòdiques, caracteritzats amb el toc de la dolçaina; i, per últim, els veterans de la Marina: Lilit i Dionís, que fan rock folk.

Per la Mostra han participat grups com ara Aspencat, Auxili, Sant Gatxo, Andreu Valor o Pellikana.

Destacados