Inauguració de l’exposició ‘Josep Carner. Dir molt en un mig dir seria mon afany’

Noticia

22 octubre 2020

El Vicerectorat de Cultura de la Universitat Miguel Hernández (UMH) d’Elx, amb la col·laboració de El Tempir d’Elx gràcies a la cessió de la Institució de les Lletres Catalanes, ha organitzat l’exposició ‘Josep Carner. Dir molt en un mig dir seria mon afany’. La mostra, emmarcada dins del cicle d’activitats de l’Any Carner, romandrà des del 23 d’octubre fins el 13 de novembre en l’Espai Cultural Obert (ECO) del vestíbul oest de l’edifici Altabix del campus d’Elx.

L’exposició fa un recorregut per la vida i l’obra de l’autor, a través de diversos plafons que repassen la biografia i l’obra del poeta, des dels seus anys de joventut i formació a Barcelona, fins a l’exili després de la Guerra Civil. També, passa pels anys en què exercí de diplomàtic en diverses ciutats europees i a Beirut. L’horari de visita de la mostra és de dilluns a divendres, de 09:30 a 21:00 hores.

Destacados