Projecció de la pel·lícula ‘Farenheit 451’, dins del Cicle Bàsics de Cinema

Noticia

11 noviembre 2020

El Vicerectorat de Cultura de la Universitat Miguel Hernández (UMH) d’Elx, amb la col·laboració del Grau en Comunicació Audiovisual, ha organitzar la projecció de la pel·lícula ‘Farenheit 451’, dins del Cicle Bàsics de Cinema. L’activitat tindrà lloc demà dijous, 12 de novembre, a les 12:00 hores, a la Sala de Graus de l’edifici Arenals del campus d’Elx. La pel·lícula es projectarà en VO subtitulada per afavorir l’assistència de persones amb disminució auditiva. L’entrada és lliure, limitada a l’aforament de la sala, i cal inscriure’s prèviament enviant un correu a .

La trama de la pel·lícula ‘Farenheit 451’ gira al voltant de Guy Montag, un bomber encarregat de cremar els llibres per ordre del govern. Un dia coneix Clarisse McClellan, una jove que viu al costat de sa casa, la qual li fa reflexionar sobre si és feliç o no. Confús, sobre si els llibres són bons o no, decideix robar un quan van a cremar una casa. Dies més tard, Clarisse desapareix.  

El Cicle Bàsics de Cinema constarà d’una petita presentació i un col·loqui a càrrec d’estudiantat de la titulació. Per l’assistència a les sessions l’estudiantat obtindrà un certificat per 0,6 crèdits ECTS. El programa que s’ha preparat vol ser un lloc d’aplec de persones amants del cinema.

El programa continuarà el 26 de novembre amb Leaving Las Vegas; i el 10 de desembre amb Qué bello es vivir.

Destacados