Arranca la quinzena edició de la Mostra de Música en Valencià

Noticia

25 noviembre 2020

El Vicerectorat de Cultura de la Universitat Miguel Hernández (UMH) d’Elx ha organitzat la quinzena edició de la Mostra de Música en Valencià. L’acte, d’accés gratuït, tindrà lloc demà dijous, 26 de novembre, a les 20:30 hores, a la Llotja Sala Cultural d’Elx.

En aquesta ocasió, hi tocaran 3 grups: el primer, Vienna, del Vinalopó Mitjà, va en la línia d’un pop indie jove amb un tarannà festiu. El segon grup, Nuc, de la Safor, interpreta un rock indie amb tocs de pop. Es tracta d’un grup més veterà, tranquil i relaxant, que ha estat influït per les formacions Biffy Clyro, Vetusta Morla i Los Planetas, entre d’altres. Per últim, hi haurà la fusió de Júlia i Clara Andrés, de l’Alcoià i la Safor, amb el seu nou projecte l’Eix Radical, música d’autores amb intercanvi de melodies i harmonies paral·leles passades pel dream pop més còsmic que mena a una simetria natural.

Per la Mostra han passat grups com ara Aspencat, Auxili, Sant Gatxo, Andreu Valor, Pellikana o Cactus.

Destacados