Cloenda del Cicle Bàsics de Cinema amb la projecció de la pel·lícula ¡Que bonic que és viure!

Noticia

9 diciembre 2020

El Vicerectorat de Cultura de la Universitat Miguel Hernández (UMH) d’Elx, amb la col·laboració del Grau en Comunicació Audiovisual, ha organitzat la cloenda del Cicle Bàsics de Cinema, amb la projecció de la pel·lícula ¡Que bonic que és viure! L’activitat tindrà lloc demà dijous, 10 de desembre, a les 12:00 hores, a la Sala de Graus de l’edifici Arenals del campus d’Elx. La pel·lícula es projectarà en VO subtitulada per afavorir l’assistència de persones amb disminució auditiva. L’entrada és lliure, limitada a l’aforament de la sala, i cal inscriure’s prèviament enviant un correu a cultura@umh.es.

La pel·lícula ¡Que bonic que és viure! tracta de Clarence, un àngel de segona classe que ha de fer mèrits per guanyar-se unes ales. L’envien a la terra amb la missió d’evitar el suïcidi d’un home desesperat, George Bailey, que té una empresa de préstecs que està a punt de fer fallida a causa de la desaparició de huit mil dòlars. Potter, un especulador que posseeix pràcticament tota la ciutat, és el culpable de la situació. L’àngel mostra a Bailey com serien la ciutat, els seus amics i la seva pròpia dona si ell no hagués nascut.

El Cicle Bàsics de Cinema constarà d’una xicoteta presentació i un col·loqui a càrrec d’estudiantat de la titulació. Per l’assistència a les sessions, l’estudiantat obtindrà un certificat per 0,6 crèdits ECTS. El programa que s’ha preparat vol ser un lloc d’aplec de persones amants del cinema.

Destacados