La UMH oferta per primera vegada el Grau en Comunicació Audiovisual per al pròxim curs

La Universitat Miguel Hernández (UMH) d’Elx oferta, per primera vegada, el Grau en Comunicació Audiovisual a partir del curs acadèmic 2014/2015. Este nou Grau s’inclourà dins de la Facultat de Ciències Socials i Jurídiques d’Elx i en el seu primera any oferirà 60 places de nou accés. 

16-06-2014_camarasEl Grau en Comunicació Audiovisual formarà professionals amb una visió global de tot el procés de creació, producción i difusió de continguts audiovisuals i multimèdia i integrarà diferents aspectes tècnics, narratius, creatius i organitzatius.

La incorporació del Grau en Comunicació Audiovisual a la UMH permetrà als estudiants que ja havien començat aquestos estudis en “Ciudad de la Luz” continuar la seua formació a la UMH i amb la modalitat presencial.

Més informació sobre el Grau en Comunicació Audiovisual de la UMH a l’enllaç: http://www.umh.es/contenido/Universidad/:tit_g_242_R1/datos_es.html?marcaTxtBusc=Grado%20en%20Comunicaci%C3%B3n%20Audiovisual

Destacats