Reconeixement al Portal de Mecenatge per la seua implicació en la lluita contra la COVID-19

Noticia, Portada UMH

30 novembre 2020

La Diputació d’Alacant ha guardonat el Portal de Mecenatge de la Universitat Miguel Hernández (UMH) d’Elx per la seua implicació en la lluita contra la COVID-19. La vicerectora de Transferència i Intercanvi de Coneixement de la UMH, María José López, ha sigut l’encarregada d’arreplegar aquest guardó durant la Jornada de Voluntariat i Responsabilitat Social de la Diputació, celebrada a l’Auditori.

Fuente: UMH.

A través del Portal de Mecenatge, la UMH ha recaptat diners per a finançar la fabricació de vora 3.800 equips de protecció sanitària per a hospitals, centres de salut, residències i altres entitats. Ulleres, filtres, pantalles, bifurcadors o subjeccions per a marcapassos són alguns dels articles fabricats, a través d’una xarxa de 73 impressores 3D. En total, la UMH ha recaptat 68.165 euros per part del personal de la Universitat, així com 18.501 euros, donats per la societat.

La Diputació d’Alacant ha organitzat aquesta jornada amb l’objectiu de reconéixer i posar en valor l’esforç que han realitzat empreses, institucions i ciutadans de la província durant la pandèmia.

Més informació sobre el Portal de Mecenatge de la UMH: https://youtu.be/goi9gy92w8u i https://mecenazgo.umh.es/

Destacats