Oberta la inscripció en els programes IRIS UMH i LLUMH de formació gratuïta en anglés i valencià

Noticia, Portada UMH

7 de setembre 2022

Amb l’inici del curs 2022/2023 arranquen, també, les inscripcions per a la nova edició dels programes IRIS UMH i LLUMH. Es tracta de dues iniciatives de la Universitat Miguel Hernández (UMH) d’Elx, gestionades pel seu Centre d’Idiomes, amb les quals es busca oferir de manera gratuïta a tots els membres de la comunitat universitària formació en anglés i valencià, respectivament. El termini d’inscripció ja està obert i les persones interessades poden apuntar-se a través del web www.idiomasumh.es.

Aquesta aposta per l’aprenentatge de les llengües anglesa i valenciana amb IRIS UMH i LLUMH es va iniciar en els anys 2015 i 2017, respectivament. Des de llavors, són ja prop de 13.000 els membres totals de la comunitat UMH que s’han inscrit en aquests programes. El col·lectiu d’estudiants és el més nombrós: inclou al voltant del 85% d’aquelles persones que els utilitzen amb freqüència. Ambdós programes estan oberts a estudiants de grau, doctorat i màster de la Universitat, així com al personal docent i investigador (PDI), personal investigador (PI) i personal d’administració i serveis (PAS). També, a la comunitat Alumni UMH i al personal de les empreses del Parc Científic de la Universitat.  

Així, els membres d’aquests col·lectius poden aprendre valencià o anglés de manera senzilla i al seu propi ritme. Des de la seua creació, IRIS UMH i LLUMH han ampliat el nombre d’exercicis disponibles en les respectives plataformes en línia BeEnglish Lab i Llengua Lab. També, els nivells de formació: en l’actualitat, IRIS UMH permet cursar des de nivell A2 al C1, mentre que LLUMH està disponible des del nivell B1 al C2. A més, els qui s’inscriguen comptaran amb classes en línia, dirigides per docents del Centre d’Idiomes. Les sessions setmanals començaran el 26 de setembre.  

Amb aquesta formació és possible practicar les diferents destreses dels idiomes. Els qui cursen IRIS UMH podran presentar-se amb el Centre d’Idiomes a les convocatòries oficials d’anglés de Cambridge o ACLES (Associació de Centres de Llengües en l’Ensenyament Superior) i certificar el seu nivell. Així mateix, els inscrits en el programa LLUMH que desitgen certificar el seu nivell de valencià podran fer-ho a través de la Universitat, ja que és centre examinador oficial de la Comissió Interuniversitària d’Estandardització d’Acreditacions de Coneixements de Valencià (CIEACOVA).

Tota la informació sobre aquests programes, així com les instruccions per a inscriure’s estan disponibles en el web www.idiomasumh.es.

 

Destacats