El grup de teatre de la UMH “Urbateatre” obri al públic l’assaig de l’obra “Ací no paga ni Déu”

Altea, Campus, Cultura, Fuente, Noticia, Teatro

14 junio 2013

“Urbateatre”, el grup de teatre format per estudiants del campus d’Altea de la Universitat Miguel Hernández (UMH), celebrarà la fi de curs amb un assaig obert al públic de l’obra “Ací no paga ni Déu”, de Dario Fo. L’acte, organitzat pel Vicerectorat de Cultura i Extensió Universitària, se celebrarà el proper dilluns, 17 de juny, a les 19:30 hores, a l’aula de Dansa de la Facultat de Belles Arts del campus d’Altea. L’entrada és lliure fins completar l’aforament de la sala.

L’obra és una comèdia de l’absurd. L’assalt a un supermercat, un embaràs sobtat de cinc mesos, sopes de llavors per a canaris amb caps de conills congelats, transplantament de xiquets prematurs, un guàrdia civil prenyat i el miracle de Santa Eulàlia. Totes estes coses, i uns quants embolics més, són possibles en esta obra. Una comèdia en la que els personatges seran capaços d’inventar-se qualsevol història, per tal de salvar els seus caps. Perquè quant la fam ens obliga… Ací no paga ni Déu!

Destacados