La Xarxa Vives d’Universitats acorda l’estratègia conjunta a la regió Pirineus-Mediterrània

Fuente, Institucional, Noticia, Otros

5 febrero 2018

Les rectores i els rectors de les universitats de la Xarxa Vives d’Universitats, entre els quals es troba el de la Universitat Miguel Hernández (UMH) d’Elx, Jesús Pastor Ciurana, han definit la nova estratègia de l’entitat i acordat un pla de treball de més de 150 accions per a 2018.

La sessió ordinària del Consell General de la Xarxa Vives s’ha celebrat al Centre Cultural La Nau de la Universitat de València i s’hi ha aprovat “ser la xarxa de referència per a l’acció conjunta i la plataforma per al desenvolupament d’estratègies comunes de les universitats de la comunitat que integren les societats de parla i cultura catalana, distribuïdes en la regió Pirineus-Mediterrània”.

Així mateix, el Consell General ha decidit que la nova missió de la Xarxa Vives siga la de promoure la cohesió de la comunitat universitària i reforçar la projecció i l’impacte de la universitat en la societat. D’aquesta manera, la Xarxa Vives d’Universitats desenvoluparà la seua missió mitjançant una sistemàtica de treball coordinat i compartit, fonamentat en l’equitat entre els seus membres, la qualitat i el servei; formulant propostes conjuntes de les universitats i facilitant la seua inclusió en l’agenda social i política de cada realitat administrativa i contribuint a fer encara més forta l’educació superior i la recerca.

Actualment, són 22 les universitats que formen la regió Vives, una comunitat universitària que compta amb vora 500.000 estudiants, 40.000 PDI i 10.000 membres del PAS. La Xarxa Vives d’Universitats va estar fundada l’any 1994 a Morella (els Ports) i al 2019 celebrarà el seu 25 aniversari.

Destacados