VII Cicle de Cinema Infantil en Valencià i Taller d’Animació

Xiquets d’Elx i l’Associació Cívica per la Llengua (ACL) El Tempir d’Elx, amb la col·laboració del Vicerectorat de Cultura i Extensió Universitària de la Universitat Miguel Hernández (UMH) i la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Elx, han organitzat el VII Cicle de Cinema Infantil en Valencià i Taller d’Animació. El Cicle començarà amb “Mascotes”, que es projectarà el proper dissabte, 10 de febrer, a les 18:30 hores, a l’Aula Magna de l’edifici Altabix del campus d’Elx. L’entrada és gratuïta, limitada a la capacitat de la sala.

Aquest cicle està adreçat als escolars de primària i consisteix en la projecció d’una pel·lícula i la realització d’activitats d’animació.

El Cicle de Cinema Infantil en Valencià i Taller d’Animació continuarà el 17 de febrer amb la pel·lícula “Vaiana”, el 24 de febrer amb “Cars 3” i, en últim lloc, el 3 de març amb “Tadeo Jones 2”.

Destacados