La UMH acull l’exposició “Joan Perucho. Creació, imaginació i bon gust”

Noticia

4 mayo 2021

El Vicerectorat de Cultura de la Universitat Miguel Hernández (UMH) d’Elx ha organitzat l’exposició “Joan Perucho. Creació, imaginació i bon gust”, la qual repassa totes les facetes de la vida de l’escriptor. La mostra estarà oberta al públic fins al 29 de maig a l’Espai Cultural Obert (ECO), ubicat en el vestíbul oest de l’edifici Altabix del campus d’Elx.

Segons els organitzadors, es tracta d’una exposició de xicotet format que repassa totes les facetes de Joan Perucho amb la voluntat de despertar l’interés cap a la seua obra. Es presentarà el Perucho poeta, autor de novel·les d’aventures, crític d’art, gastrònom i bon vivant i escriptor de diari. La prioritat d’aquesta exposició és crear una eina divulgativa i fàcil d’itinerar.

Destacados