Setzena edició de la Mostra de Música en Valencià

Noticia

27 octubre 2021

El Vicerectorat de Cultura de la Universitat Miguel Hernández (UMH) d’Elx ha organitzat la setzena edició de la Mostra de Música en Valencià. L’activitat, d’accés gratuït i diversificada en estils musicals, tindrà lloc demà dijous, 28 d’octubre, a les 20:30 hores, a la Llotja Sala Cultural d’Elx. La Mostra forma part de les activitats de benvinguda de la UMH i ha sigut possible gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament d’Elx.

En aquesta ocasió, hi tocaran 3 grups: el primer, el cantautor Toni de l’Hostal, de l’Alcúdia (la Ribera Alta), provocador de rialles i marors per les seues lletres àcides i divertides; la segona actuació serà la de la cantautora Gem, de Benigànim (la Vall d’Albaida), amb el seu disc Satèl·lits, el qual tracta de la societat envoltada de tecnologia en un temps passatger; i en darrer lloc hi haurà Herba Negra, del Camp de Túria i de Cocentaina (l’Alcoià), grup que combina arrels, música negra, energia i elegància.

Per la Mostra han passat grups com ara Aspencat, Auxili, Sant Gatxo, Mugroman, Andreu Valor, Pellikana o Cactus.

Destacados