Nova Càtedra de Crecimiento Empresarial

La Universitat Miguel Hernández (UMH) d’Elx i l’Associació Terciario Avanzado Comunidad Valenciana han presentat la Càtedra de Crecimiento Empresarial. El rector de la UMH, Jesús Pastor Ciurana, i el president de l’Associació de Terciario Avanzado Comunidad Valenciana, José Javier García Zamora, han subscrit un conveni de col·laboració per a la posada en marxa d’aquesta Càtedra.

El director de la Càtedra serà el professor del departament d’Economia Agroambiental, Enginyeria Cartogràfica i Expressió Gràfica de l’Enginyeria de la UMH Fernando Vidal Giménez. Per la seua banda, el president de l’Associació del Terciario Avanzado serà el codirector.

Els objectius d’aquesta nova Càtedra són la formació, la recerca, el desenvolupament i la divulgació en l’àmbit de la empreneduria i el desenvolupament empresarial, a través d’activitats, seminaris o conferències. En concret, la Càtedra pretén ajudar als emprenedors de la “Nau de la Innovació” i als membres de la “Marató d’Empreses UMH” a prendre consciència de les necessitats dels seus projectes. A més, realitzarà la tutorització durant un any d’un o dos projectes perquè puguen convertir-se en empreses.

Destacats