La UMH i el grup Vectalia firmen un conveni per a la creació de la Càtedra Casa Cesilia d’Enoturisme

El rector de la Universitat Miguel Hernández (UMH) d’Elx, Jesús Pastor Ciurana, i el conseller delegat del grup Vectalia, Antonio Arias Paredes, han firmat un conveni de col·laboració per a la creació de la Càtedra Casa Cesilia d’Enoturismo, que té com a objectius la formació, la investigació, el desenvolupament i la transferència de coneixement en l’àmbit de l’enoturisme.

22-02-16-cátedra enoturismo ppal

Aquesta nova Càtedra pretén potenciar l’enologia i la riquesa vitivinícola de la zona, a través de la realització d’activitats formatives i d’investigació, així com l’organització de seminaris, conferències i altres activitats de divulgació.

La Càtedra estarà dirigida pel professor de l’Àrea d’Economia, Sociologia i Política Agrària de la UMH David López Lluch. El Consell Assessor estarà integrat pel vicerector d’Investigació i Innovació de la UMH, Manuel Miguel Jordà Vidal; el president del grup Vectalia, Joaquín Arias, i els enòlegs de Casa Cesilia Francisco Magraner i Benjamí Marcos. El catedràtic del Departament de Biologia Aplicada de la UMH, Juan José Ruiz Martínez, actuarà com a secretari de la Càtedra.

A la firma han assistit, també, el director de la Càtedra Casa Cesilia d’Enoturisme, David López Lluch, el director de Comunicació i Relacions Institucionals del grup Vectalia, Ezequiel Moltó, i els vicerectors de Planificació de la UMH, Fernando Borrás, d’Economia i Empresa, Fernando Vidal, d’Infraestructures, Juan José Ruiz, i d’Investigació i Innovació, Manuel Jordà.

Destacats